banner

Klassinen hieronta

Kehon terveys ja hyvä olo on hyvinvoinnin ydin. Hierontahetki on koko kehon hoitoa. Kun kehosi voi hyvin, myös mieli voi hyvin.

Hieronta helpottaa jännitystä, tasapainottaa, rauhoittaa hermostoa, nopeuttaa palautumista, ja on yleiselle hyvinvoinnilla tärkeä tuki. Klassisen hieronnan vaikutukset ovat hyvin kokonaisvaltaiset.

Suosittelen sinulle klassista hierontaa jos
– kärsit niska-ja hartiasäryistä tai jännitys päänsärystä
– Haluat eroon lihaskrampeista ja lihaskivuista
– Haluat apua unettomuuteen tai olet stressaantunut
– Kuntoilet paljon ja teet fyysisesti raskasta työtä, tai toimistotyötä
– Haluat vain rentoutua ja hoita kehoasi

 

 

Hermoratahieronta / 75 eur

Hermoratahieronta on Suomesta lähtenyt hoitomuoto, joka tähtää ääreishermoston kuntoutukseen. Hieronta aktivoi hermosyitä, ei lihaksia. Hermoratahieronta on ääreishermoston kautta tapahtuvaa tehokuntoutusta. Hoidossa käsitellään akupisteiden kautta koko kehoa, ilman akuneuloja.

Kyseessä on hyvin yksilöllinen hoito, johon jokainen reagoi eri tavalla. Joidenkin hermosto ja aineenvaihdunta reagoivat nopeammin kuin toisen ja joillakin vaikutus kestää pidempään. Hoidon aikana ja sen jälkeen elimistössä lähtee liikkeelle valtavia määriä kuona-aineita ja myrkkyjä. 

Kenelle hermoratahieronta sopii?
Hermoratahieronnassa käsittelen koko kehon päästä alkaen. Hieronta sopii kaikille lapsesta vaariin. Jos olet raskaana tai ollut juuri leikkauksessa, kerro siitä etukäteen, sillä joskus nämä voivat olla este hieronnalla. Kerro myös mahdollisista sairauksista. Hieronta auttaa mm. iskias, levottomat jalat, unettomuus, kiputilat, migreeni

 

Harmoninen äänimaljahoito / 65eur

Anna kehosi nauttia hoitavien, harmonisten äänimaljojen värähtelystä. Värähtely saa kehosi rentoutumaan, rauhoittumaan ja tasapainottumaan. Hoidon aikana käsitellään koko keho.

Tule ja Nauti. Rentoudu, Rauhoitu ja koe Virkistävä hoito.

Varaa aikasi